Istoric

 

 

Mitsubishi Electric, companie infiintata in 1921, are un buget anual de vanzari de aproximativ 40 de miliarde de dolari SUA. Isi desfasoara activitatea in 34 de tari din intreaga lume si are peste 124.000 angajati. Dar, dincolo de cifre, Mitsubishi Electric - al carui nume vine de la “mitsu bishi”, care in japoneza inseamna “trei diamante” – a fost intotdeauna sinonim cu calitatea

Mitsubishi Electric este considerat varful de lance al tehnologiei japoneze in domeniul echipamentelor de aer conditionat. O gama variata de modele ofera solutii pentru fiecare anotimp. Echipamentele Mitsubishi Electric dau racoare vara si caldura iarna. Au performante energetice de neegalat si functioneaza cu cel mai mic nivel de zgomot. 

Mitsubishi Electric dezvolta in exclusivitate solutii tehnologice eco-sustenabile. Grija pentru confort interior si atentia fata de problemele de mediu sunt obiective care merg mana in mana. Enviromental Vision 2021 este programul care tinteste obiective concrete prin care Mitsubishi Electric intentioneaza sa contribuie in mod pozitiv la protejarea planetei Pamant si a populatiei sale. Obiectivele acestui program sunt:

    prevenirea incalzirii globale;
•    reciclarea deseurilor;
•    garantarea armoniei cu natura;
•    constientizarea problemelor de mediu.


Eco Change – for a greener tomorrow” este motto-ul care reflecta efortul continuu pentru cercetare, pentru punerea in aplicare a imbunatatirilor si intentia de a construi un viitor care sa fie din ce in ce mai verde. Mitsubishi Electric produce echipamente cu un consum redus de energie electrica  si reduce astfel in mod semnificativ emisiile de gaze cu efect de sera.


Activitatea si produsele Mitsubishi Electric se regasesc in toata lumea. Motto – uri si denumiri consacrate le sunt asociate: “Changes for the better”, “Zubadan – Ecodan”, “KIRIGAMINE ZEN”.  Alegerea noastra, dupa o lunga si atenta cantarire, este pentru: “CONFORT GARANTAT”. 

CONFORT GARANTAT”  e ceea ce pentru noi, ca proiectanti, executanti de instalatii, ingineri de service si utilizatori de echipamente, specializati pe piata instalatiilor din Transilvania, a ajuns sa insemne, dupa 20 de ani de experienta in domeniu, Mitsubishi Electric.