Despre noi

 

 

Mitsubishi Electric este angajat intr-un efort permanent de dezvoltare a echipamentelor ce inglobeaza solutii tehnologice eco-sustenabile. Investitiile constante in cercetare-dezvoltare au permis realizarea de produse si sisteme de ultima ora ce pot asigura o reducere constanta si semnificativa a consumurilor de energie, a costurilor generale de exploatare si mentenanta, a emisiilor de Co2.

Mitsubishi Electric dezvolta solutii complete pentru orice aplicatie, de la rezidential independent la rezidential centralizat, de la hoteluri, baruri si restaurante mici la resorturi turistice si centre spa, de la muzee si magazine mici la sedii de banci, centre comerciale, cladiri de birouri. 

Mitsubishi Electric ofera o gama completa de aparate de aer conditionat pentru aplicatii comerciale si rezidentiale cu tehnologie DC INVERTER, mono si multisplit, in gamele constructive care permit montajul pe perete, pe podea, aplicat pe tavan sau ascuns deasupra tavanului fals, pentru 2 pana la 8 unitati. 

Pentru cladirile de dimensiuni medii si mari Mitsubishi Electric raspunde exigentelor pietei cu echipamente sofisticate gen MINI VRF si VRF. 

Cu pompele sale de caldura inovatoare Mitsubishi Electric aduce pe piata solutii unice, cu domeniu de functionare garantat intre limitele temperaturii exterioare : minus 28C …. plus 46C in conditii de eficienta energetica remarcabila. 

Pentru a crea un climat confortabil in orice incapere, compania japoneza a proiectat o gama larga de produse care asigura aportul de aer proaspat, controlul temperaturii si controlul umiditatii.

Asadar, pentru Mitsubishi Electric, asigurarea unui climat confortabil inseamna crearea unei atmosfere corecte, utilizand solutii personalizate perfect adaptate. Iar pentru noi Mitsubishi Electric inseamna, pe deplin argumentat: CONFORT GARANTAT.